Seven Things That All Successful Entrepreneurs Do

Ce este nevoie pentru a deveni un marketer online de succes și antreprenor de internet? De prea multe ori, definim succesul în termenii normei antice înfăptuite de școli, locul de muncă și mass-media.

Problema este că în societatea în curs de dezvoltare bazată pe informații, nu se înțelege mare lucru în era industrială (adică 19, 20 de ani). Faceți față, lucrăm, jucăm și chiar acum cinci sute de ani am făcut lucruri diferite. În mare măsură datorită internetului și a rețelelor de socializare, regulile de afaceri au suferit, de asemenea, o schimbare fundamentală în ultimii ani. Este de la sine înțeles că afacerile care folosesc puterea internetului și a social media vor prospera; În timp ce cei care nu sunt gata să se schimbe și să se adapteze se vor abate.

Având în vedere situația adesea contrastantă între locurile de muncă tradiționale și antreprenoriatul online, de ce nu vedem unele dintre aceste diferențe și, în acest sens, prezentăm pe scurt ce să facem pentru a avea succes în lumea online de azi? În special, să ne concentrăm pe șapte lucruri pe care toți antreprenorii de succes le fac în era digitală.

Dacă lucrați pentru o companie și sunteți foarte folositori dacă doriți să renunțați la locul de muncă și să porniți o afacere online, aceste abilități sunt bune de avut.

1. Instruire și educație bazată pe antreprenoriat
Nu este niciodată prea devreme pentru a-și construi ADN-ul antreprenorial. Acest lucru necesită o abordare intensivă a vieții spre învățare, spre deosebire de formarea tradițională, axată pe locuri de muncă și academicieni.

2. Accentuează abilitățile de rezolvare a problemelor
Ține minte profesorul tău din clasa I, ce ai vrut să întrebi când creștei? Era normal ca copiii (și părinții lor) să se deplaseze în anumite ocupații (precum medici, avocați, pompieri, polițiști, jucători de fotbal etc.). Cu toate acestea, nu are prea mult sens să definiți ce probleme doriți să rezolvați în viață (cum ar fi tratamentul cancerului? Construirea de mașini electrice) și abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă îndeplini obiectivele ?

3. Spune-ți povestea personală
Cu toate că poveștile personale de eșec, răscumpărare și triumf – autentice și de altfel – regulează undele de aer infotainment de astăzi, nu o depășești atunci când construiești relațiile tale online. Îți îmbunătățesc factorul „adresă, alegere și încredere” cu potențiali și clienți, îți cresc reputația și îți creează credibilitatea afacerii.

4. Dezlănțuiți arta bloggingului și a social media
Abilitățile de scriere nu vor ieși niciodată din stil, chiar dacă sunt dezvoltate mijloacele și instrumentele utilizate pentru a prezenta idei sub formă de text. De la tweet-uri de 240 de cuvinte la bloguri dedicate de nișă, trebuie să fiți flexibili pentru a împărtăși o mare varietate de informații – în alte domenii ale universului social media. Toată acea scrisoare și scrisoare de raport în școala liceală este de fapt o valoare intrinsecă de afaceri.

5. Învață marketingul „din viața reală”
Marketingul este un subiect preferat printre toate școlile de afaceri de top, dar este nevoie de mai mult decât un studiu de caz ciudat pentru a învăța și stăpâni această carte. Înțelegeți site-ul web necesar pentru realizarea de branduri personale și de afaceri, precum și instrumente practice de marcare (cum ar fi numele companiei dvs., cărți electronice, videoclipuri cu instrucțiuni, ziare etc.).

6. Integrare munca-viata fata de echilibrul munca-viata
În universitate și la locul de muncă obișnuit, ești bombardat cu idei despre așa-numitul echilibru muncă-viață. Pentru un antreprenor orientat către start-up, acesta este un concept străin, deoarece de multe ori este imposibil să divorțezi de „jobul” construirii unei afaceri din alte părți ale vieții tale. Prin urmare, adoptați online marketing de succes, cum ar fi integrarea vieții profesionale, cu ajutorul strategiilor de gestionare a timpului și delegarea muncii odată ce depășiți solitudinea.

7. Sunteți o rețea 24/7!
Antreprenoriatul online se împrumută strălucit în rețelele reale care să facă asta corect. Profitați de locuri precum LinkedIn pentru a întâlni oameni de afaceri care au mai mult succes decât dvs. – sau suferă de dureri similare în creștere. Internetul vă oferă o oportunitate excelentă de a schimba idei și experiențe cu o audiență globală, obține numele și afacerea dvs. și vă gestiona reputația pe internet.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *