How to Develop Your Brand Strategy

Când dezvoltați o strategie de marcă, identificați cele trei componente principale ale afacerii dvs. pe care să le utilizați ca model pentru strategia de marketing:

Scop: Acesta explică de ce sunteți în afaceri și clientul specific îndeplinește cerințele dvs.
Coerență: fiți capabil să definiți dacă permiteți furnizarea serviciilor dvs. zi și zi.
Influența emoțională: este una care ajută la construirea unei legături sau a unei relații între dvs. și clienți. O strategie de brand ar trebui să dezvolte această influență și să se bazeze pe ea.
Pe lângă înțelegerea și definirea acestor componente ale afacerii dvs., trebuie să vă determinați publicul țintă, să vă identificați concurența, să decideți un amestec de produse și servicii pe care să vă concentrați și să stabiliți o propunere unică de vânzare. Trebuie să faci.

Identificând componentele cheie ale afacerii dvs. și accentul planului dvs. de marketing, aveți baza pentru formularea strategiei dvs. de marcă. Un proces eficient de marcare creează o identitate distinctă care te diferențiază de concurență și poate deveni inima unei strategii competitive.

Dezvoltarea unei strategii de brand poate fi unul dintre cei mai dificili pași în planul dvs. general de marketing, dar este important pentru că identitatea dvs. de marcă este comunicată de mai multe ori și continuu în mai multe moduri de-a lungul vieții afacerii dvs.

Luați în considerare șase sfaturi pentru a vă construi strategia de marcă.
01 De ce este important brandingul
Gogoși de branding
Getty Images / CIMJCLCLOSE
Clienții identifică mărci specifice din mai multe motive. Produsele sau serviciile bune la un preț bun sunt motive comune, dar ceea ce conduce clienții dincolo de acest lucru. De exemplu, consumatorii conștienți de mediu pot fi dispuși să cheltuiască puțin mai mult pentru a cumpăra de la companii ecologice pentru a reduce economic și altfel reducerea amprentei de carbon.

Nu priviți atenția dvs. Dacă fabricați widget-uri, compania dvs. ar trebui să fie despre producția de widget-uri, dar și voi puteți fi din ce în ce mai mult. Determinați ce este, apoi comunicați clienților de ce este important pentru dvs. Dacă este important și pentru ei, puteți obține afacerea lor.

02 Cum să-ți definești marca
Branding personal
Getty Images / Eroe Imagini
Prin definirea mărcii dvs. creați temelia pe care sunt construite toate celelalte componente. Definiția mărcii dvs. servește ca element de măsurare în evaluarea materialelor și strategiilor de marketing – cum arată biroul dvs., cum se anunță anunțul dvs. culoarea și fontul cărții de vizită, pentru designul site-ului dvs. web.

03 Determinarea obiectivelor mărcii dvs.
Lista de verificare a campaniei de marketing
Getty Images / Mark Romanelli
Critica pentru gestionarea eficientă a mărcii este o definiție clară a audienței și a obiectivelor mărcii pe care marca trebuie să le atingă. Pune-ți două întrebări importante pentru a ajuta la determinarea obiectivelor mărcii tale:

Ce vrei să faci brandul tău pentru compania ta?
Ce vrei să afle și să spună alții despre produsele sau serviciile tale?

04 Concentrarea asupra publicului tău țintă
Identificarea pieței țintă
Getty Images / Gary Burchell
Puterea mărcii dvs. depinde de capacitatea de concentrare. Acesta este motivul pentru care definirea pieței dvs. țintă va ajuta la consolidarea eficacității mărcii dvs.

Cheia este să știți cine este piața dvs. țintă. Zero pe publicul dvs. țintă întrebându-vă:

Cati ani au
Care este limita lor de venit?
Care este ocupația lor?
Ce alte interese au?

05 Căutați și zdrobiți barierele de marcă
Studii de piață
Getty Images / Westend 61
Atunci când creați strategia de marcă pentru un produs sau serviciu, este important să analizați cu atenție pentru a depăși obstacolele potențiale. Aceste bariere sunt, de asemenea, cunoscute sub denumirea de condiții de piață și vă pot proteja produsul sau serviciul de a avea succes.

06 Ambalare și identificare a mărcii
Strategia media
Getty Images / Sursa imaginii
Brandingul este la fel de recunoscător pentru clienții tăi, ca fața ta față de prieteni și familie. Așa vă văd oamenii pe piață. Aveți idee despre ce ar trebui să fie? Imaginea companiei dvs. este despre aspectul ambalajului dvs. Ce spune imaginea companiei dvs. (adică livrarea de mesaje) pe piață? Dacă ambalajul dvs. nu reprezintă în mod special activitatea dvs., schimbați ambalajul.

Branding = Scop
Brandingul nu este adesea considerat ca fiind înșelător sau important pentru directorii de nivel superior, deoarece le este dificil să vadă beneficii concrete. A lucra fără o strategie de marcă este o rețetă pentru a accepta orice. Chiar și pentru o afacere mică, poate fi periculos. Fără o marcă, o afacere nu are un obiectiv recunoscut. Și fără un scop, o afacere nu poate rămâne în afara concurenței.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *