Comparing Facebook Ads vs. Google Adwords for Your Business

Când vine vorba de publicitate online, aceștia sunt cei doi giganti ai industriei și este inteligent să îi stăpânești pentru orice afacere – atât pentru cărămidă cât și pentru mortar și pentru afaceri cu prezență online.

Dar, pentru a utiliza aceste platforme în mod eficient, este important să înțelegeți diferențele și asemănările dintre ele și modul în care acestea vă pot ajuta afacerea.

Publicitate Facebook vs. Google AdWords
În primul rând, să aruncăm o privire la ce au în comun reclamele Facebook și Google AdWords.

Cel mai important beneficiu pentru ambele platforme este capacitatea de a viza și de a-și viza publicul cu detalii incredibile.

Înțelegeți-l în acest fel, dacă ar fi să cumpărați spațiu pe un panou publicitar de pe autostradă, atunci toți cei care se plimbă pe autostradă vă vor vedea panoul publicitar, indiferent dacă au intrat sau nu în grupul dvs. de potențiali potențiali.

Dacă deții un restaurant departe de un off-ramă important, aceasta ar putea fi o strategie bună, dar, în caz contrar, este o sumă de dolari pentru o audiență mult mai largă.

Cu anunțurile Google AdWords și Facebook, puteți obține o tonă mai granulară în obiectivul dvs. și să vă oferi oferta în fața persoanelor care sunt cel mai probabil să răspundă. Și vă recomandăm să le utilizați pentru că pot lucra împreună surprinzător de bine.

Direcționarea în Google AdWords
Există diferite modalități de direcționare în Google AdWords, dar suntem pe cale să abordăm direcționarea prin cuvinte cheie în rezultatele căutării.

Acest lucru este atunci când oamenii folosesc Google pentru a căuta un articol sau un cuvânt cheie, iar rezultatele dvs. apar în partea de sus a barei laterale sau a rezultatelor căutării. Unde văd anunțul și dacă fac clic pe el, sunteți taxat pentru clic; Cunoscut și, de asemenea, plata pe clic.

De exemplu, dacă aveți o companie care vinde abonamente la cafea gourmet și un fel de „cafea gourmet” la Google, puteți afișa anunțul dvs. pentru acel termen de căutare specific.

Este posibil să fie nevoie de puțin lucru pentru a apela, dar odată ce faceți acest lucru, acesta poate fi incredibil de puternic.

Unde cer de obicei oamenilor să înceapă prin a-și viza numele de companie și variațiile comune ale numelui de afaceri. În acest fel, când oamenii vă văd afacerea pe diferite platforme și vă caută pe Google, vă pot găsi.

De exemplu, dacă numele companiei dvs. este “Small Batch Coffee Company”, poate doriți să vizați anunțurile către:

Compania de cafea pentru loturi mici
Cafea mică pentru lot
Compania de cafea pentru loturi mici
În acest fel, anunțurile dvs. vor apărea pe Google atunci când oamenii vă caută compania.

Direcționarea pe facebook
Direcționarea pe Facebook funcționează puțin diferit de căutarea Google, deoarece intenția utilizatorilor Facebook este diferită.

Utilizatorii Google merg la Google pentru a face unele căutări specifice. Utilizatorii Facebook vizitează Facebook pentru a interacționa cu alte persoane. Așadar, când vizați cuvinte cheie de căutare pe Google, vizați demografia utilizatorilor pe Facebook. Și din demografia pe care o puteți obține pe Facebook, nivelul de direcționare este uimitor.

Facebook vă permite să vă orientați către persoane precum vârsta, sexul, aplecarea politică și brandul – pentru a numi doar câteva.

Dar chiar și cu toate aceste opțiuni, vizarea Facebook este la fel de multă artă, cât și știință. Cel mai mare lucru de reținut cu anunțurile Facebook este că oamenii merg pe Facebook să discute, nu să facă cumpărături.

Dacă țineți cont de această intenție și vă dezvoltați anunțurile cu acea intenție, puteți câștiga o mulțime de bani din anunțurile Facebook (iar oamenii vor face cumpărături absolut cu reclame Facebook).

Unde recomand, de obicei, oamenilor să înceapă pe Facebook (pentru că acesta este unul dintre cele mai ușoare locuri pentru a începe) este să folosiți direcționarea largă cu o bucată de conținut și apoi să remodelați tot ce Faceți clic sau reacționați în mod alternativ cu o ofertă directă cu acel conținut.

Formula în trei pași atunci când utilizați ambele servicii
Este mai bine să vedeți un sistem online ca un sistem holistic, mai degrabă decât ceva de genul Google Advertising vs. Google AdWords. De aceea, dezvoltăm formule de afaceri care fac ca puterea ambelor sisteme să lucreze împreună pentru a crea o formulă simplă care vă oferă o șansă mult mai bună de succes.

Realizați clicuri ieftine folosind listele aferente

De exemplu – dacă vindeți un agent de impermeabilizare pe care să îl utilizați în cortul dvs. în timpul campingului, puteți scrie o listă despre „12 moduri de a rămâne uscat (și nu de plictisit) când faceți camping în ploaie”. ”

Puteți viza apoi cel mai mare public de pe Facebook, cum ar fi campingul și orice alt termen legat de camping, pe care îl puteți gândi ca un singur public. Cu un articol bun și o direcționare largă, puteți duce oamenii pe site-ul dvs. pentru bănuți.

Puteți generați bani cu un upgrade de conținut pentru a vă înscrie (cu testarea trebuie să puteți obține cel puțin 20 la sută rata de înscriere) și să vindeți prin lista de e-mail sau Tu Google

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *