Cash App Review – The Easiest Way to Send and Receive Money

Trimiterea și primirea de bani online ar trebui să fie ușoară, fie pentru rambursarea cinei, cadou instant de naștere, împrumut mic sau orice alt motiv. Din fericire, există o mulțime de bani pentru a trimite aplicații și servicii online, dintre care să alegeți?

O opțiune este aplicația cache. Este disponibil online și prin aplicații mobile și este ușor de configurat și ușor de utilizat.

Caracteristici de top pentru aplicații în numerar
Ne place aplicația cache din mai multe motive:

Taxa zero *
Fonduri disponibile imediat
Înscrieți-vă cu cardul bancar existent
Obțineți un card de debit gratuit pe care să îl utilizați cu aplicația Cash
Cumpără bitcoin
Câștiga recompense
Adăugați numerar recurent la propriul dvs. cont
Primești plata prin depozit direct
Având în vedere caracteristicile aplicației cache, puteți să o utilizați din mai multe motive. Poate doriți să vă depuneți banii de vacanță, un card de indemnizație pentru copiii dvs., la sfârșit, ca metodă de a plăti imediat de la prietenii schiți sau de a câștiga bani în plus prin recompense Vrei o bancă suplimentară.

Indiferent de ce doriți un cont Cash App, veți constata că acesta este extrem de ușor, extrem de convenabil și 100% gratuit pentru aproape fiecare caracteristică.

* Singurul moment în care sunteți taxat este dacă retrageți banii dintr-un bancomat (taxele ATM) sau dacă doriți să retrageți imediat banii în loc să așteptați câteva zile pentru a parcurge aplicația de numerar de la banca dvs.

Cum să vă înscrieți
Există două modalități de a vă înscrie pentru aplicația cache: utilizați o aplicație iOS sau Android sau creați un cont de pe un site web. Parcurgeți procesul de pe site-ul web:

Pasul 1: Introduceți adresa dvs. de e-mail sau numărul de telefon.

Pasul 2: Introduceți codul care a fost trimis către e-mail / telefon.

Pasul 3: Introduceți informațiile cardului dvs. de debit pentru a vă conecta banca.

Pasul 4: Scrieți numele complet.

Pasul 5: Decideți un $ CashTag, care este un nume de utilizator unic pe care îl puteți utiliza pentru a vă trimite bani (mai multe în acest sens mai jos).

Pasul 6: Introduceți codul dvs. zip.

Cum să trimiteți și să primiți bani
Deoarece aplicația Cash funcționează atât de pe aplicații pentru calculator cât și de pe mobil, puteți trimite și primi bani. Contul dvs. este accesibil oriunde vă conectați, astfel încât să trimiteți bani online de la un computer, de exemplu, este similar cu a-l trimite de pe telefon; Deși utilizarea unui telefon este de obicei ușoară pentru majoritatea oamenilor.

Când vă conectați la aplicația Cash de pe computer, faceți clic pe Nou în partea de jos a ecranului pentru a deschide o fereastră nouă, unde puteți începe procesul de trimitere de bani. Introduceți doar o sumă, tastați către cine doriți să o trimiteți (adresa de e-mail, numărul de telefon sau caseta de casă), apoi descrieți opțional care este tranzacția.

Apoi, atingeți banii cererii pentru a trimite solicitarea destinatarului, unde o vor vedea pe computerul sau telefonul lor și vor putea răspunde la aceasta pentru a vă trimite banii. Sau, dacă le trimiteți bani, utilizați butonul Pay pentru a transfera bani instantaneu în contul dvs. App Cash.

Notă: Puteți trimite bani oricui, chiar dacă nu au un cont Cash App. Vor primi o notificare de înscriere prin metoda pe care o utilizați (e-mail sau număr de telefon), iar dacă nu acceptă banii după ceva timp, aceasta va expira și vă veți păstra banii.

Un proces similar este disponibil din aplicația mobilă: tastați suma folosind tastatura de pe ecran, apoi selectați fie butonul pentru a trimite sau solicita memoria cache. În sfârșit, selectați destinatarul (acești) și furnizați textul „pentru” pentru a-i menține organizat.

O altă modalitate de a obține bani de la cineva prin intermediul aplicației Cash este prin intermediul CashTag-ului dvs. $. Când v-ați creat contul, ați creat un nume de utilizator unic pe care alți utilizatori de aplicații Cash îl pot utiliza cu ușurință pentru a vă trimite bani. Acestea pot face acest lucru prin propria lor aplicație sau vizitând URL-ul lor particular.

De exemplu, puteți trimite bani direct acestui utilizator cu orice card de debit accesând https://cash.me/$jongfisher într-un browser web. De asemenea, persoana poate trimite bani direct către $ Jongfisher prin intermediul aplicației sau contului online.

Notă: Nu există nicio limită pentru aplicația Cash, dar există limite: 7.500 USD / săptămână și 17.500 USD / lună.

Cum să încasați bani
Puteți retrage numerar din contul dvs. Aplicația de numerar prin intermediul site-ului web sau al aplicației. De asemenea, vă puteți cheltui banii direct cu un card de debit al unei aplicații în numerar.

Pentru a retrage bani din contul dvs. de aplicații Cash prin aplicație, atingeți imaginea de profil din partea de sus a ecranului, accesați Cash, apoi selectați Cash Out pentru a vedea cât de mult doriți să trimiteți băncii dvs.

De asemenea, puteți vedea pagina cu cardul dvs. de numerar dintr-un browser web și puteți elimina memoria cache de acolo.

Dacă doriți să „încasați” cheltuind banii direct dintr-un card de debit, folosiți-l la fel ca orice card! Cardul Cash App este un card Visa, deci este permis să aveți un card Visa oriunde.

Notă: sunteți limitat la suma de 25.000 USD / săptămână prin contul dvs. Retragerile bancomate sunt limitate la 250 USD / tranzacție, 250/24 USD ore, 1.000 $ / săptămână și 1.250 USD / lună.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *