8 Best Logo Design Software Programs of 2019

Ne-am angajat să cercetăm, testăm și recomandăm cele mai bune produse. Putem primi comision de la achiziție vizitând link-ul către conținutul nostru. Aflați mai multe despre procesul nostru de revizuire.

Succesul oricărei afaceri depinde de mulți factori, cum ar fi calitatea produselor / serviciilor și serviciul pentru clienți. Acestea fiind spuse, un brand necesită, de asemenea, o identitate vizuală unică, ceea ce o poate face recunoscută oriunde. Identitatea respectivă este un logo. De la McDonald’s Golden Arches la Target’s Bullseye, există multe persoane care sunt la fel de iconice precum marca pe care o reprezintă.

Dacă doriți să proiectați un logo pentru afacerea viitoare, puteți utiliza mai multe pachete de editare grafică. Pentru conceperea logo-urilor, sunt preferați editori de grafică vectorială. Acest lucru se datorează faptului că permit unui logo (sau al oricărui alt grafic creat în ele) să se extindă în sus / în jos la orice dimensiune, fără a pierde calitatea. Cu programul potrivit, puteți crea un logo care va arăta excelent atât pe cărțile de vizită, cât și pe panouri.

Iată câteva dintre cele mai bune aplicații software de design logo disponibile astăzi. Citiți despre toate funcțiile pe care le oferă și obțineți alegerea.

01 Cel mai bun în general: Adobe Illustrator
Adobe ilustrator
Curtoazie Adobe
Produsele Adobe sunt acceptate pe scară largă ca standard de aur al programelor de manipulare a imaginilor, și pe bună dreptate. Dacă sunteți în căutarea celui mai bun software absolut de design de logo, nu căutați mai departe de Adobe Illustrator.

La pachet cu multe funcții avansate, Adobe Illustrator vă permite să creați nu numai logo-uri uimitoare, ci icoane, imagini și multe altele. Întrucât este un editor de grafică vectorială, toate siglele (și alte lucrări de artă) create în Illustrator sunt complet dimensionate în funcție de nevoile dvs. Tipul său de instrument poate fi utilizat pentru a adăuga conținut textual la un logo. Puteți adăuga efecte, gestiona genurile și chiar edita personaje individuale pentru mai mult control. Illustrator vă permite să creșteți dimensiunea punctelor de ancorare și a mânerelor pentru o editare ușoară și puteți contopi date folosind fișiere CSV. Funcția Pupp Warp poate fi folosită pentru a crea / modifica rapid grafica pentru a găzdui puncte de ancorare individuale.

02 al doilea, cel mai bun per total: choraldra
Atragere de corali
Cu amabilitatea CorelDRAW
CorelDRAW a parcurs de fapt mult timp de la prima lansare. Așa cum este, este printre cele mai bune programe de design de logo de pe piață. Instrumentele puternice de editare a vectorului CorelDRAW vă permit să proiectați logo-uri incredibil de bogate și detaliate, dar acesta este doar vârful aisbergului. Programul are multe funcții pentru a lucra la grafică, desene, machete, urmărire și multe altele. Modul său de desenare a simetriei poate fi utilizat pentru a crea o serie de modele simetrice, de la forme simple la efecte caleidoscopice. Instrumentul Block Shadow vă permite să adăugați umbre vectoriale la obiecte și text. Puteți alinia și distribui noduri folosind caseta de delimitare a unei selecții sau a unui punct specificat. Utilizarea

03 Cea mai bună editare (hibrid / vector) pentru Hybrid: Affinity Designer
Designer de afinitate
Cu amabilitatea designerului Affinity
Logo-urile sunt proiectate aproape întotdeauna folosind editori de grafică vectorială, deoarece permit graficelor să se extindă în sus / în jos, fără pierderi de calitate. Totuși, de multe ori, poate fi necesar să proiectați / editați elemente ale logo-ului (sau orice alte elemente grafice) în editorul raster standard. Soluții? Mergeți doar pentru designerul de afinitate.

04 Cel mai bun cu capacități AI: Luca
L ॊ k
La ॊ kkcom
Inteligența inteligentă (AI) este lucrată din ce în ce mai mult pentru a îmbunătăți totul, de la smartphone-uri la asistenți virtuali, deci de ce să lăsați logo-ul în urmă? Nu ar trebui, și probabil de aceea există Lua.

Luk, un software de design de logo online (sau mai precis, o aplicație web), folosește AI Smart pentru a vă ajuta să creați logo-uri uimitoare cu un efort minim. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți câteva informații de bază (cum ar fi numele companiei, industria), să selectați unele dintre siglele pre-făcute (pentru a fi utilizate ca inspirație) și aspectul se va ocupa de restul. Aplicația creează mai multe modele de logo pe baza datelor pe care le oferiți și puteți alege oricare dintre ele. Odată ce un logo este finalizat, puteți regla fin elementele sale, cum ar fi dimensiunea fontului și distanțarea elementelor. Aspectul vă permite, de asemenea, să previzualizați un logo atunci când este tipărit pe cărți de vizită, tricouri și multe altele.

Lua trimite fișiere .PNG și vector de înaltă rezoluție ale siglelor achiziționate și pot fi utilizate oriunde.

05 Cel mai bun online: Canva
CNW
Pentru amabilitatea lui Kanwa
Standardele și tehnologiile web se îmbunătățesc zi de zi și acum există aplicații web la care vă puteți gândi. Unul dintre ei este Canva și se întâmplă să fie cel mai bun software de design de logo online (sau aplicație web).

Sute de șabloane de logo și instrumente puternice de proiectareDrept urmare, Canva îi face pe oamenii tăi unici să umble în parc. Toate aceste șabloane și instrumente de design sunt libere de utilizat și există, de asemenea, multe imagini și elemente grafice gratuite. Pentru imagini premium, va trebui să plătiți $ 1 / imagine pentru o singură utilizare. Canva include multe perechi de fonturi, pe care le puteți alege. De asemenea, puteți

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *