7 Best Accounting Software Options of 2019

Ne-am angajat să cercetăm, testăm și recomandăm cele mai bune produse. Putem primi comision de la achiziție vizitând link-ul către conținutul nostru. Aflați mai multe despre procesul nostru de revizuire.

Dacă conduceți o afacere, ar trebui să vă monitorizați veniturile și cheltuielile. Impozitele necesită o contabilitate a afacerii dvs. și până la rularea sezonului, efortul suplimentar poate economisi tone și timp. Mai mult decât atât, urmărirea cu exactitate a cheltuielilor vă poate ajuta să reduceți factura fiscală. Dar majoritatea software-ului de contabilitate nu sunt ieftine și poate dura multă muncă pentru a afla cum funcționează. Iată cele mai bune opțiuni de software de contabilitate din care să alegeți pentru afacerea dvs.

01 Cel mai bun în general: QuickBooks
QuickBooks
Cu amabilitate de QuickBooks
QuickBooks de la Intuit este gorila de 800 de lire din lumea contabilității întreprinderilor mici. Deși nu este perfect și nu este ieftin, este unul dintre cele mai pe deplin pachete software de contabilitate existente. Versiunile Windows și Mac există pentru computere desktop, dar QuickBooks lucrează încet pentru a împinge utilizatorii în cloud (abonament, mai degrabă decât costuri unice). Versiunea Mac nu are aproape setul complet de caracteristici al versiunii Windows sau online, așa că rețineți acest lucru atunci când alegeți software pentru afacerea dvs.

02 Cel mai bun cloud întâi: Xero
zero
Pentru amabilitatea lui Zero
QuickBook-urile au început cu desktopul, dar a existat întotdeauna primul cloud. Utilizatorii de Mac care nu știu ce le trebuie de la QuickBooks pentru Windows sunt unii dintre primii care au adoptat Xero, care include suport de chat în direct 24/7 fără costuri suplimentare. Xero este, de asemenea, uriaș în ceea ce privește integrarea, cu peste 600 de integrări pentru a ajuta proprietarii de afaceri să gestioneze facturile, inventarul, salarizarea și multe altele.

03 Cel mai bun pentru eficiență: Joho Books
Cărți Zoho
Cu amabilitatea cărților Zoho
Întreprinderile mici care nu au mulți angajați trebuie să se ocupe cu companii mari pentru inventariere și alte nevoi complexe care trebuie să fie abordate. Zoho este cel mai bun pentru întreprinderile de dimensiuni mici, care pur și simplu funcționează. Zoho oferă multe aplicații, iar Cărți este software-ul său de contabilitate. Include tablouri de bord și grafice ușor de înțeles și are mândrie de utilizare directă. Nu aveți nevoie de un grad de contabilitate pentru a înțelege Zoho.

04 Cel mai bun gratuit: Wave
Valul
Cu amabilitate
Nu este mai ieftin decât gratuit! Există un impas în spațiul de contabilitate Wave, deoarece oferă majoritatea funcțiilor pentru utilizatori fără taxă. De asemenea, oferă posibilitatea de a urmări atât finanțele personale, cât și cele de afaceri într-un singur loc, mai degrabă decât pentru o aplicație pentru personal și alta pentru afaceri. Totuși, obțineți uneori ceea ce plătiți.

05 Cel mai bun pentru freelanceri: Freshbook
FreshBooks
Cu amabilitatea Freshbook
Freelancerii și alți proprietari de firme solo pot să nu aibă nevoie de un sistem de contabilitate imens și complex. FreshNooks oferă ceea ce ați putea numi un indicator de evidență contabilă, fără asistență contabilă de intrare dublă. Cu toate acestea, este ușor de utilizat pentru urmărirea timpului, facturare, plată și rapoarte. Și este una dintre cele mai ușoare aplicații de contabilitate.

06 Cel mai bun pentru vânzătorii online: contabilitatea GoDaddy
Du-te tati
Curtoazie Goadi
O altă opțiune de evidență care este bună pentru freelanceri, contabilitatea GoDaddy este o ofertă pentru primul an începând cu doar 3,99 USD pe lună. Fost cunoscut sub numele de Outright, GoDaddy a achiziționat compania de software de contabilitate în 2012 și a fost redenumită GoDaddy Bookkeeping. Caracteristicile sale sunt pe partea inițială și, cum ar fi Freshbook, nu include contabilitate de intrare dublă. Dar, de asemenea, face monitorizarea timpului și impozitele estimate trimestrial mult mai ușor decât efectuarea manuală.

Cele mai bune caracteristici sunt integrarea cu platforme de vânzări online precum Amazon, eBay și Etsy. Dacă aici îți desfășori cea mai mare parte a afacerii tale, atunci GoDaddy Bookkeeping poate fi o opțiune bună și mai ieftină. Prețurile variază de la 4,99 USD la 14,99 USD pe lună, primul an cu o reducere de 20%.

07 Cel mai bun zi de zi: 17 căciuli
L7 ः ats
Cu amabilitate de 17Hats
Proprietarii de întreprinderi mici fac mai mult de o muncă în orice zi. Poartă o mulțime de pălării. De aici: 17 Pălării. Acest software de contabilitate este mult mai mult decât un software de contabilitate. Este o suită completă de productivitate pentru întreprinderile mici, care include funcții de evidență.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *